Giver du dig selv en julegave? Eller gaver på andre tider af året?
En gave til sig selv behøver ikke koste en masse penge, det kan sagtens være selvforkæleIse i form af TID. Hvilket dog ikke altid er nemt at finde i et moderne hverdagsliv.

Det er super smart og moderne at forkæle sig selv i disse tider, hvilket der også er skrevet flere bøger om.
Jeg er klart fortaler for at man husker at prioritere sig selv – selvom det kan være svært at huske. OG svært at prioritere! Der er jo altid en masse andre ting man kunne/burde bruge sine penge – og ikke mindst tid på.

Der kan også hurtigt snige sig dårlig samvittighed ind, da der jo altid er noget man skulle eller burde gøre. Eller en opgave der venter. Men den er du altså nødt til at pakke væk, ellers kommer du ingen vegne

En Haveplan?
En god bekendt fortalte mig for nogle uger siden, at hun gav sig selv en Haveplan i 40 års fødselsdagsgave. Altså sådan én plan som en havearkitekt har lavet efter et besøg hos hende, med valg af planter og det hele. FED gave, den kommer også på min ønskeseddel🤩

Min julegave til mig selv
For mig er den ultimative selvforkælelse uden tvivl TID. Og med det mener jeg tid til MIG SELV🤩
Jeg elsker alenetid, og er typen der lader op når jeg er alene. Jeg elsker at tulle rundt i mit eget tempo, hvad enten det er i haven eller huset. Flytte lidt rundt på nogle ting eller planter, indrette på en ny måde, løbe en tur, læse en bog osv. Bare det ikke at skulle forholde sig til noget eller nogen, synes jeg er fantastisk🤗

Så den bedste julegave til mig selv, vil selvfølgelig være TID. Derfor har jeg spurgt min chef om jeg ikke må gå ned i tid i januar – vi har nemlig aldrig ret travlt i januar.
Det synes han heldigvis var en vældig god idé, så i januar holder jeg fri hver mandag
💃 ...og så skal det i den grad handle om MIG SELV & Havespiren👏👏👏

Jeg ser det som en investering i mig selv – og i min hobby. What’s not to like?😍
Januar, bare kom an!

UA-162631556-1