HAVEINDRETNING – har du svært ved at se mulighederne i din have?

Interessen for haven og indretning af haverum har aldrig været større. Ikke mindst i tider som disse, hvor vi er usandsynligt meget hjemme. Mange bruger haven, og ikke mindst terrassen, som en forlængelse af huset. Derfor er det rigtig vigtigt at du har det godt i din have, uanset hvad du gerne vil bruge den til. Faktisk skal du helst ELSKE din have💚

Jeg elsker min have. Og jeg synes det er synd og skam hvis du ikke også elsker din! Derfor er det blevet min vigtigste mission at hjælpe dig til at blive vild med din have – og nyde den alt det du kan.

Hvordan kommer du til det? Måske er du låst fast i en bestemt indretning af din terrasse? Måske aner du ikke, hvor du skal starte med at forvandle din have til din drømmehave?  

Én af mine styrker er, at jeg er rigtig god til at se muligheder. Faktisk kan jeg slet ikke lade værre. Idéerne kommer på samlebånd, når jeg først begynder at se og tænke have og indretning. Og for dig kan det være givet rigtig godt ud at få helt nye øjne på din/jeres have. 

Hvad er et haverum?

Et haverum kan se ud på mange forskellige måder, og en have kan indeholde flere forskellige rum. Det kan både være store rum som en hel forhave, eller blot et lille hjørne af din have. Et haverum kan fx være en bålplads, en køkkenhave, eller en frugthave – som sagtens bare kan være en lille krog, omkranset af flotte frugtbuske. 

Det fantastiske ved at skabe rum i sin have er, at det giver en både hyggelig og spændende have. Jo flere rum jo bedre, vil jeg næsten sige – dog selvfølgelig afhængig af havens størrelse. Det er herligt når man kan gå på opdagelse i de forskellige haverum – ikke mindst når man ikke kan se hele have på én gang.  

Haveindretning
Haveindretning - Havespiren

Lad mig hjælpe

Alle haver er forskellige. Både størrelsesmæssigt, men også når det drejer sig om de ønsker og muligheder der måtte være. Derfor vil der være stor forskel på hvor mange timer jeg kommer til at lægge i en haveplan. Er det en hel have på en mere eller mindre tom grund, eller blot dele af en allerede etableret have?

HAVEBESØG
Jeg vil altid foretrække at indlede samarbejdet med et besøg i din/jeres have. Her vil vi gå en tur rundt i jeres have, og få os en god snak om jeres drømme og ønsker for haven – og hvor I måske er kørt fast.
Jeg vil have et visuelt ’mood board’, med forskellige inspirationsbilleder med, så vi har noget at snakke ud fra. Jeg er rigtig god til at spørge ind til jeres tanker, og har let ved at sætte mig ind i andres behov. 

Herefter kan jeg beregne en pris til jer, som I selvfølgelig får til godkendelse inden jeg starter.

Havebesøget koster 1.000 kr. inkl. moms (plus kilometertakst efter 40 km fra Risskov), og vil blive modregnet i prisen for en haveplan, hvis I vælger at gå videre.

HAVEPLAN
I vil få en selvforklarende og letforståelig visuel tegning over jeres have, lavet på computer (se eksempler nederst) – eller den del af haven/terrassen, vi skal arbejde med – tilsendt. Denne plan indeholder også et par vinkler i perspektiv, plus en referenceliste så I er godt klædt på til at komme igang.

Har I efterfølgende brug for en opfølgende snak, er dette også med i prisen.
Prisen for en haveplan starter fra 5.000 kr.

Hvis det er en mellemstor have, med flere rum eller tiltag, vil prisen typisk lande på omkring 7.000 kr. inkl. moms.

En stor have eller nybygget grund vil ligge fra omkring 10.000 kr. inkl. moms.

Skal boligen sælges? Så har I måske mere brug for havestyling – læs mere her ? 

Jeg vil elske at hjælpe dig med at skabe den have, du drømmer om ?

Vi kontaktede Stina, da vi havde en terrasse, vi ikke syntes fungerede.

Vi havde nogle ideer, men kunne ikke rigtig få samlet brikkerne. 

Stina kom på besøg, og fik et rigtig fint indtryk af os som familie, og hvad vi ønskede at få ud af terrassen. Hun vendte tilbage med det fedeste oplæg.

Hun kom med nogle helt nye vinkler på terrassen, som vi slet ikke havde tænkt. Det blev kanon godt.

Stina er virkelig dygtig til at fange ønsker og tanker og  få det samlet i nogle gode, kreative løsninger.

De varmeste anbefalinger herfra!

Nina Bliddal,

Ry

Tak for dit fine forslag til en helhedsplan til vores have.

Jeg er bl.a. helt vild med de små flisegange i plænen, og jeg har altid ønsket mig et magnoliatræ – så der ramte du helt plet. 

Vi skal også helt sikkert lave en pergola! Og bedet du har foreslået til bænk, er genialt.

Vi har nu fået mod på at begynde med et projekt af gangen, ud fra din plan.

Julie Mortensen,

Horsens

UA-162631556-1