I sommeren 2018 besøgte jeg Anne Justs have i Hune for første gang. Det var en stor oplevelse! Både at se den smukke have, men også at opleve historien om – desværre nu afdøde – Anne Just. Dette besøg har helt klart været med til at vække min haveinteresse.

Det var en varm sommerdag, så heldigvis kunne min mand sættes af på stranden, så han ikke behøvede at gå med mig i haven. Win-win, for jeg synes det er fantastisk at gå rundt i sådan haven alene (medmindre man går med én der er lige så havetosset), uden en bagkant eller nogen der spørger: ‘Skal vi snart køre?’😄

Jeg tog mig god tid, og kom rundt i alle hjørner og små kroge af den hyggelige, men også imponerende have. I det store atelier kørte der video af Anne Just, der fortæller om haven og hendes kunst.

På et tidspunkt købte jeg en kop kaffe, og satte mig på én af de hyggelige bænke i haven. Sad bare helt stille og fordøjede alle indtrykkene – det var nærmest magi. Jeg kunne have siddet der i flere timer🙏

Måtte forbi igen

Jeg er netop kommet hjem fra en uges ferie i et sommerhus ved Jammerbugten, ikke så langt fra Hune. Jeg havde sagt til familien, at jeg altså var nødt til at besøge haven i Hune igen. Nu var vi jo så tæt på, og så kunne de andre jo passende nappe stranden i Blokhus imens.

Det var en plan. Men ak – den fredag vi havde planlagt turen derop, var haven desværre lukket😭Min søde mand sagde: ‘Så tager vi derop imorgen, og tager hjem lidt senere end planlagt’ (skulle hjem denne lørdag). Men ak igen – haven åbnede først kl. 13, og så blev det for sent da vi havde andre planer senere den dag. Øv bøv, havde ellers glædet mig til endnu et besøg🤷‍♀️
Derfor er billederne her fra 2018…

Men haven er helt sikkert et besøg værd, så tag endelig forbi hvis I er på de kanter. Næste gang vil jeg få det planlagt lidt bedre🌷🌸🥀😍

I kan læse mere om haven HER

UA-162631556-1