Boligindretning

For mig handler boligindretning først og fremmest om de mennesker der bor – eller skal bo – i boligen. Det vil altid være mit udgangspunkt, og vigtigere end hvilke møbler og stil man skal omgive sig med. Mennesket kommer først, og så følger resten.

Hjemmet er basen for dit liv. Det er herfra livet leves, og det er essentielt at dit hjem er et sted hvor du kan være dig selv, og lade op. Har du fx dit eget space hvor du kan trække dig tilbage når du har brug for ro?
Dit hjem skal være med til at skabe overskud og flow i dit liv.

Hvis der er noget jeg brænder for, og som jeg ALTID er opmærksom på, så er det hvordan rummene er udnyttet. Kan vi optimere på rummene ved at flytte rundt, rydde ud, male osv.? 

Det personlige hjem

Et hjem kan se ud på mange forskellige måder, og der er heldigvis ikke noget der er rigtigt eller forkert. Nogle elsker designklassikere, og en stringent stil i deres hjem – mens andre sværger til hygge og måske genbrug. Nogle er til farver, og andre til hvidt og beige. Uanset hvordan stilen måtte være, handler det om at gøre boligen til DIT hjem. 

Det der gør et hjem personligt, er især at det afspejler de mennesker der bor der. Det kan være personlig kunst på væggene, håndlavet keramik eller billeder, som måske er samlet ind på livets rejse. Disse nips kan fint kombineres med møbler af forskellig art. og et miks af nyt og gammelt går ofte rigtig godt i spænd. 

Haveindretning
Haveindretning - Havespiren

Lad mig hjælpe

Jeg kommer gerne ud og tager en uforpligtende snak med jer, omkring jeres ønsker og drømme for jeres fremtidige hjem.
Det kan både være i forbindelse med en flytning, hvor der skal indrettes ‘forfra’, eller hvis idétanken er tom i forhold til at optimere på nuværende bolig.
Det kan også sagtens være at der blot er en del af boligen, eller sågar et hjørne, som ikke fungere for jer – så tag gerne mig med på råd. Er opgaven lille, og bor I langt væk fra Aarhus, kan vi evt løse den online.

Skal boligen sælges?
Er beslutningen taget omkring salg af jeres bolig, kan det være godt givet ud at få én udefra til at kigge den godt efter i sømmene. Hvordan tager boligen sig ud, set fra et salgs-perspektiv? Er en oprydning nok, eller skal der en større omrokering til for at boligen viser sig fra sit bedste?
Her kommer jeg også gerne, og kan bidrage med både erfaring og idéer til at klargøre huset. Dette er især vigtigt inden der skal tages billeder til salgsannoncen, men også inden der kommer potentielle købere ud og besigtiger boligen.  

Uanset hvad du har brug for, vil jeg elske at hjælpe dig med at skabe den bolig, du drømmer om.
Prisen vil afhænge meget af omfanget, så giv mig et kald på 2381 3610 – eller skriv til mig, så finder vi ud af noget.

Tilmeld nyhedsbrev

 

Følg med på facebook

UA-162631556-1