Boligindretning

For mig handler boligindretning først og fremmest om de mennesker der bor – eller skal bo – i boligen. Det vil altid være mit udgangspunkt, og vigtigere end hvilke møbler og stil man skal omgive sig med. Mennesket kommer først, og så følger resten.

Hjemmet er basen for dit liv. Det er herfra livet leves, og det er essentielt at dit hjem er et sted hvor du kan være dig selv, og lade op. Har du fx dit eget space hvor du kan trække dig tilbage når du har brug for ro?
Dit hjem skal være med til at skabe overskud og flow i dit liv.

Hvis der er noget jeg brænder for, og som jeg ALTID er opmærksom på, så er det hvordan rummene er udnyttet. Kan vi optimere på rummene ved at flytte rundt, rydde ud, male osv.? 

Det personlige hjem

Et haverum kan se ud på mange forskellige måder, og en have kan indeholde flere forskellige rum. Det kan både være store rum som en hel forhave, eller blot et lille hjørne af din have. Et haverum kan fx være en bålplads, en køkkenhave, eller en frugthave – som sagtens bare kan være en lille krog, omkranset af flotte frugtbuske. 

Det fantastiske ved at skabe rum i sin have er, at det giver en både hyggelig og spændende have. Jo flere rum jo bedre, vil jeg næsten sige – dog selvfølgelig afhængig af havens størrelse. Det er herligt når man kan gå på opdagelse i de forskellige haverum – ikke mindst når man ikke kan se hele have på én gang. 

Haveindretning
Haveindretning - Havespiren

Lad mig hjælpe

Alle haver er forskellige. Både størrelsesmæssigt, men også når det drejer sig om de ønsker og muligheder der måtte være. Derfor vil der være stor forskel på hvor mange timer jeg kommer til at lægge i en haveplan. Er det en hel have på en mere eller mindre tom grund, eller blot dele af en allerede etableret have?

HAVEBESØG
Jeg vil altid foretrække at indlede samarbejdet med et besøg i din/jeres have. Her vil vi gå en tur rundt i jeres have, og få os en god snak om jeres drømme og ønsker for haven – og hvor I måske er kørt fast.
Jeg vil have et visuelt ’mood board’, med forskellige inspirationsbilleder med, så vi har noget at snakke ud fra. Jeg er rigtig god til at spørge ind til jeres tanker, og har let ved at sætte mig ind i andres behov. 

Herefter kan jeg beregne en pris til jer, som I selvfølgelig får til godkendelse inden jeg starter.

Havebesøget koster 1.000 kr. inkl. moms (plus kilometertakst efter 40 km fra Risskov), og vil blive modregnet i prisen for en haveplan, hvis I vælger at gå videre.

HAVEPLAN
I vil få en selvforklarende og letforståelig visuel tegning over jeres have, lavet på computer (se eksempler nederst) – eller den del af haven/terrassen, vi skal arbejde med – tilsendt. Denne plan indeholder også et par vinkler i perspektiv, plus en referenceliste så I er godt klædt på til at komme igang.

Har I efterfølgende brug for en opfølgende snak, er dette også med i prisen.
Prisen for en haveplan starter fra 5.000 kr.

Hvis det er en mellemstor have, med flere rum eller tiltag, vil prisen typisk lande på omkring 7.000 kr. inkl. moms.

En stor have eller nybygget grund vil ligge fra omkring 10.000 kr. inkl. moms.

Jeg vil elske at hjælpe dig med at skabe den bolig, du drømmer om.

Vi kontaktede Stina, da vi havde en terrasse, vi ikke syntes fungerede.

Vi havde nogle ideer, men kunne ikke rigtig få samlet brikkerne. 

Stina kom på besøg, og fik et rigtig fint indtryk af os som familie, og hvad vi ønskede at få ud af terrassen. Hun vendte tilbage med det fedeste oplæg.

Hun kom med nogle helt nye vinkler på terrassen, som vi slet ikke havde tænkt. Det blev kanon godt.

Stina er virkelig dygtig til at fange ønsker og tanker og  få det samlet i nogle gode, kreative løsninger.

De varmeste anbefalinger herfra!

Nina Bliddal,

Ry

Tak for dit fine forslag til en helhedsplan til vores have.

Jeg er bl.a. helt vild med de små flisegange i plænen, og jeg har altid ønsket mig et magnoliatræ – så der ramte du helt plet. 

Vi skal også helt sikkert lave en pergola! Og bedet du har foreslået til bænk, er genialt.

Vi har nu fået mod på at begynde med et projekt af gangen, ud fra din plan.

Julie Mortensen,

Horsens

UA-162631556-1