Stina Hauge, Havespiren

Bagom Home&Garden

Mit navn er Stina Hauge, og jeg står bag Home&Garden. I 2021 opsagde jeg mit ellers gode og velbetalte projektlederjob hos et af Aarhus’ største reklamebureauer, for at gå all in og hellige mig min drøm – indretning. Dermed var Home&Garden (tidligere Havespiren) en realitet, og ikke længere blot en hobby-blog. 

Jeg bor i Risskov med mine to børn, samt en hund og to katte.

I foråret 2016 købte vi en villa i Risskov, og det første år gik med renovering af huset. Vi gravede hele kælderen ud, for at lave værelser dernede. 

Derfor gik der et helt år får jeg rigtig fik øje på haven, men så fik jeg til gengæld også øje på den😍
En skøn gammel have (huset er fra 1957, så det er haven vel også🤔), med gamle æbletræer og frugtbuske.

Jeg er så taknemmelig for haven, for alle de ting jeg har fået foræret. Det er guld værd når man starter som en grøn havespire.

Dog var haven noget forsømt da vi overtog, da de tidligere ejere ikke havde kræfterne til at holde den længere. Se bare hvordan drivhuset så ud HER

Så istedet for at skulle etablere en ny have, har jeg kunne koncentrere mig om at skabe den have jeg drømmer om. En have som passer til mig og min familie.

Vi er ikke i mål endnu, men godt på vej. Tror faktisk aldrig vi kommer helt i mål, for jeg får konstant nye idéer😄

INDRETNING

Det er først og fremmest indretning af haverummene, der interesserer mig. Hvordan man kan udnytte haven bedst muligt, og skabe de rum man har brug for i haven. Uderum. At indrette og skabe rum med personlighed har altid været min helt store passion. Lige siden jeg var helt lille, skulle jeg altid flytte rundt på mit værelse, male en ny farve på væggen – eller blot stille tingene anderledes. Jeg holdte også meget af at organisere ting. Få styr på det hele.

Sådan har jeg det stadig. Så indretning for mig er ikke blot at det skal se pænt ud, det skal i høj grad også være funktionelt og ‘ordentligt’. Jeg ser konstant nye muligheder, og som regel er der ikke langt fra tanke til handling…

Jeg har en baggrund (uddannelse) som fotograf og grafiker, og det er derfor helt naturligt for mig at fokusere på det visuelle i haven. Harmonerer linjerne, og hvordan er udsynet fra de forskellige vinkler? Det skal være rart at se på.
Indretning af haven er selvlært, men jeg har en særlig sans for at se muligheder, og ikke mindst få dem ført ud i livet. 

Derfor vil jeg elske at hjælpe dig og din familie med indretning, af jeres RUM i haven🌿
Giv mig et uforpligtende kald, og lad os tage den derfra. Du kan også læse mere om mine ydelser her 👉

Det Bedste Hjem
UA-162631556-1