Havestyling, Havespiren

HAVESTYLING

Står du overfor et boligsalg, hvor din have skal præsenteres bedst muligt? Måske drømmer du om at holde fest i din have, eller blot om stolt at kunne vise din have frem til familie og venner?

Du behøver selvfølgelig ikke have en begivenhed der banker på. Har du blot brug for et par friske øjne på din have/terrasse/altan – vil jeg meget gerne hjælpe dig med havestyling.

Når jeg siger havestyling, mener jeg ‘at gøre haven lækker’.
Hvem har ikke siddet og sukket over skønne billeder, fra en top lækker have? Naboens måske? Samtidig med at man kigger ud på sin egen knap så fine have?

Mange har nemlig en tendens til at stirre sig blind på sin egen have. Måske skal der blot flyttes lidt om på nogle elementer, før haven kan styles som man drømmer om.

Havestyling før salg?

Det er ingen hemmelighed at en bolig der skal sælges, selvfølgelig skal vises fra sin bedste side. Men har du tænkt over, at det også kan gøre en stor forskel at have- ja faktisk hele udendørsområdet, også ser lækkert ud?

Dette gælder først og fremmest inden fotografen kommer og tager billeder til salgsannoncen. Men i særdeleshed også når potentielle købere kommer ud og ser boligen.

I salgsannoncen får boligen altid mere fokus/flere billeder, end haven gør. Derfor kan man virkelig overraske positivt, når potentielle køberne kommer ud for at kigge nærmere på din ejendom – og haven står flot og indbydende.
Forhaven er det første man møder, så derfor er et flot indgangsparti selvfølgelig vigtig at prioritere.

Kontakt mig endelig, hvis vi skal tage et kig på jeres have – eller hele boligen nu vi er igang☺

Havestyling - Havespiren
Havestyling - Havespiren

Lad mig hjælpe

Jeg vil elske at hjælpe dig med at skabe den helt rigtige stemming i din have ?

Uanset om du har brug for hjælp til at gøre haven salgsklar, hjælp til bordopdækning i forbindelse med en fest, eller pifte terrassen op med friske blomster i krukkerne, hjælper jeg gerne. Ingen opgave er for lille eller for stor, og jeg kommer gerne i hele Danmark.

Jeg arbejder som udgangspunkt ud fra en fast timepris, plus kilometertakst hvis 40 km udenfor Risskov v/Aarhus.
Jeg laver også gerne et tilbud, hvis det er et større arrangement eller setup du ønsker.

Lad os starte med en snak om dine ønsker, og så tager vi den derfra. Du forpligter dig selvfølgelig ikke til noget, før vi har en aftale ?

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Havestyling - Havespiren
UA-162631556-1